World stew dishes

Tasty, Fair and Healthy food.

Welkom bij Miss Tajine. Een eethuis waar je heerlijke verse tajines, pastillas, soep en salades bestelt, afhaalt of eet. Alles wordt met liefde bereid door Miss Tajine zelf, Christa. Christa droomt recepten. Ze denkt in smaken en visualiseert gerechten. Toen zij eens géén zin had om te koken, wilde ze een tajine bestellen. Wat bleek? Nergens te vinden!

Miss Tajine ontpopte zich. Ze begon klein, met tajines die vrienden en familie konden afhalen bij haar thuis. Maar zou ze niet veel meer Utrechters blij kunnen maken met deze unieke smaken? Ze vertrok naar Indonesië om na te denken, te dromen en plannen te maken. Boven op een berg besloot ze ervoor te gaan. Ze zegde haar baan op en toverde het pand op de Hardebollenstraat om tot het eethuis van Miss Tajine.

nicole vVnicole vV
18:44 04 Oct 22
Zijn naam niet gevraagd maar complimenten voor de geweldige service en 't enthousiasme hoe hij over de gerechten kan vertellen.... Heerlijk gegeten👍read more
surimarok sabasurimarok saba
14:54 21 Sep 22
Gewoon top ! Echt heerlijk gegeten
Sou BenSou Ben
17:55 05 Jul 22
Het eten was heerlijk!! Een eigen draai gegeven aan bekende marokkaanse gerechten. Verder een fijne en gezellige sfeer om met... vrienden wat te eten. Het vlees was overigens ook halal!read more
JonasB7JonasB7
16:16 26 Jun 22
lekker eten, gezellig klein restaurantje met een kleine, maar gevarieerde kaart. Enig minpuntje wat ik heb was dat na dat we... besteld hadden er nog iemand naar onze tafel terug kwam om te vragen of we niet nog meer wilde bestellen, beetje vreemd. Verder zeer geslaagd!read more
MarleenMarleen
08:00 21 Jun 22
Klein restaurantje waar je kunt aanschuiven aan de social table. Heerlijk, verrassende en verse gerechten. Probeer zeker de... maaltijdsalade, bietensalade en kip tajine. Vriendelijke dame die ons hielp. Absolute aanrader!read more
Trees ScheepeTrees Scheepe
19:29 26 Feb 22
Heerlijke kip tajine met abrikozen en gestoofde groenten besteld. Ik heb genoten. Was genoeg voor 2 personen.
js_loader

 
The tajine is a tasty stew with centuries of history. Dried fruit and delicious spices such as saffron, coriander, cardamom, orange blossom, cinnamon and ginger provide an explosion of flavors. Because all ingredients are stewed in their own cooking liquid, it is a low-fat and super healthy dish.

Bij Miss Tajine kies je uit verschillende vlees- en groentegerechten, die je samen of los kunt bestellen. De tajines zullen over een tijdje regelmatig wisselen en de kaart beperkt zich niet tot de Marokkaanse keuken. Want wist je dat je ook heerlijke Nederlandse stoofgerechten kunt bereiden in een tajine? Of de gumbo stoofpot uit Louisiana? Bij Miss Tajine proef je wereldse smaken.

Verder staan er op de kaart drie pastillas, hartige gevulde taarten. Liever een salade of harira soep? Kan ook! Miss Tajine staat voor eerlijk en voedzaam eten. Een gezonde hap met een unieke, pittige smaak, proef je de liefde.

Ga samen met Miss Tajine voedselverspilling tegen

Miss Tajine wil voedselverspilling tegengaan. Doe je mee? Bestel dan een dag van tevoren.

[robo-gallery id=”920″]
 
 

Miss tajine bezorgt zelf en doet aan social dining, zonder reservering aanschuiven aan de algemene eettafel. Een plek om mensen te ontmoeten en ideeën uit te wisselen.